2009. december 3., csütörtök

Helyzetjelentés..

...mindig ,mikor épp az edzéseimről írnék és újra nekilendülnék közbejön némi izé...
rámtört némi kórság ,ami pár napja megy és most tetőzik ,szóval nemsoká túlérek az antibiotikumon(aminek nagy ellenzője vagyok egyébként,csak ,ha muszáj,hála az égnek pár éve nem volt hozzá szerencsém),remélhetőleg és végre edzés!!!(a szokásos felelőtlenségem... ,engem senki meg nem etet,a szokásos,csak úgy elkaptam című dologgal,bocs ,én ebben nem hiszek...!!!)
Addig is , blogolgatok ,meg nézegetem az ilyenkor szokásos kis filmjeimet,amik mindig segítenek,mint pl. a Kerge kacsák(nem ér nevetni!!!),ügye ,ha az ember lánya nem sportolhat ,legalább nézi...!!!:)))
Mindenesetre szívesen venném a ti kedvenc ilyen időkre való filmjeiteket ill. netes vicces videóitokat,hogy gyorsabban gyógyuljak és elüssem az időt!:)

Kis dietetika:

Ha vki hasonló cipőben járna:antibiotikum mellé kötelező a probiotikum ill láz- és fájdalomcsillapító mellé C-vitamin!!!

A probiotikum az azért,hogy az egészséges bélflóra ne menjen tönkre ,ugyanis az antibiotikumok ,nemcsak a kórokozókat pusztítják el ,hanem hasznos bélflórát is(később ez más betegségekhez vezetne) !!

A láz- és fájdalomcsillapítókról:
a leggyarkrabban alkalmazott szalicil, ill.származékai fokozzák a C-vitamin kiürülését,az így létrejövő hányt csak C-vit.kiegészítéssel lehet pótolni!!
( a C-vit.hiány szintén más betegségek kialakulásában is közrejátszik)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

mégegy férfivélemény: sokkal jobb úgy a hajad, ha összefogod, és nem úgy hagyod, mint ahogy a spárgás képen van

Enik írta...

Köszi,de ez már tárgytalan...már nincs mit összefogni és már a színe is más....de majd,ha megnő megfogadom(mindig kell a változás ;))...!:)

Papucs orrán Pamutbojt írta...

nekem azért teszik a spárgás (is) mert a hátul-oldalt leengedett hajzat szépen kihozza,milyen szép szabályos a profil.

de voltaképpen...meg mindazonáltal :én már egy csomóféle hajzattal és kinézettel láttalak,mindig az az első érzésem,hogy Porcelánbaba,ha "rosszalkodós" is :-)

Enik írta...

Ismét köszi!!:)