2010. március 28., vasárnap

Kultúr és egyéb ajánló

Kultúrajánló:

Péntek este olyan szerencsében lehetett részem ,hogy részt vehettem Héra Gábor költői estjén,akinek a szíves meghívást ezúton is köszönöm!!
Az este teltházas volt és remek hangulatban ,kiváló szervezésben zajlott,amihez külön gratulálok!

Szombaton a Művész moziban voltam életemben először ,aholis a Milerépa c.filmet láttam.A film jó volt,a mozi no comment-teljes ár és némi átvágás...maga a mozi hangulata viszont páratlan.

Fagyiajánló:

Amit felfedeztem ,hogy egyre több fagyizóban vannak cukor (hozzáadott)ill.tejmentes fagyik ,ami mindenképp jó hír a laktózérzékenyeknek ,cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak,igaz az ízeket nem variálják,viszont 3-4 íz még télen is van!
(ilyen helyek vannak az Oktogonon ill. a West Endben is)

... és ha már élelmiiszer -akkor I love Ökopiac

Mozgás:
A szokásosok mellé a múlt hét óta km hiányom van ,szóval kezdek rászokni a túrázásra ill. sétára -itt ajánlanám a Gyermekvasútat,jó móka,pláne ha egy részét vagy az egészet gyalog tszed meg,időt azért szánj rá....:)!
... ja és pénteken meg volt az idei első szabadtéri bellezés....yupppíííí

2010. március 19., péntek

Üdv ismét mindenkinek

Bocs,mostanában kissé sok mindenfelé kellett eleget tennem mindenekellőtt bepótolnék pár lemarradást:
először is gratuláció
Katschthaler Gabriella RKC-nak a Team Leader és Lakatos péternek a Senior Kinevezéshez!!!

Női szeminárium szervezés alatt,ami eredetileg márciusban lett volna,ám áttettük áprilisra,melynek részeként mélyebb témákat is érintenénk,mint inkontinencia,terhesség előtti és utáni állapot,különböző deformitású gerincproblémák,medencehelyzetek,otthon használható technikák,klimax és kettlebell,haladóbb tecnikák,edzésmódszerek ,mivel alapszintű női workshopok már voltak,ezért főbb célunk tovább vinni a már meglévő tudást...ja és kétféle nézőpontból ismertetni a kettlebell női vonatkozásait..

Aztán saját edzés:van azóta is 16 kg alá már nem igazán adom ,kiv.betegség idején,amit sajna nem olyan rég megint benyeltem ,de max.betegség miatt is csak
2-3 nap kihagyás-szóval haladok.