2010. augusztus 16., hétfő

RKCII

Nehéz belekezdeni....
Nagyszerű hétvége volt,rengeteg új barátot szereztem ésmegtanultamhogyaz ember sosincs egyedül,ha kell mindig van valaki,aki segít!!!!Itt mondanék köszönetet:Frank Janinak,"Szíhengnek",TeamLeader Gabinak,Radnai Tamásnak,Bajzáth Attilának és az asztataltársaságnak ,a fiúknak,akik furikáztak és mindenkinek,aki buzdított éaselviselt:),mert csapatszellemben mondhatom nem volt hiány és persze Andreának,meg Pavelnek és Péternek ,hogy ide hozták a képzést megtettek minden tőlük telhetőt az okulásunkért,ja és persze anyámnak!!!!

Nos,hogy hogy végeztem:3 hónapom van a húzódzkodást bemutatni és akkor meg van.. mindenestre én ezzel az eredménnyel ,így is nagyon elégedett vagyok,januárban 14kg túlsúllyal borzalmas kondival vágtam bele a felkészülésembe,melyet állandó betegeskedés kísért...
Az Rkc-ra 8,5kg mínusszal mentem el,ami önmagában nagysiker volt számomra és ezen felül ,ami a legfontosabb ,most először készültem és nyotam le a 3 napot szívgyógyszer nélkül!!!
És ami szinténnagyonfontos,hogymostkészütemlényegébenelőször egyedül!
Amit mindenképp elmodhatok,hogy sokkal erősebb letttem lelkileg és remélhetőleg testileg is!!:P

Folyt.köv.

5 megjegyzés:

Orbison írta...

Gratulálok!

Csak így tovább!

Enik írta...

Köszike!!

Viktor H írta...

Enikő!

Az otttöltött 3 nap nélküled nem lett volna olyan szórakoztató , örültem ,hogy megismerhettelek :-)
Az objektív mögül drukkoltam Neked !

Enik írta...

Köszi,aranyos vagy!:)

Juci SFG írta...

Jólvan, ügyes vagy! No mostmár csak meglesz az a dög húzódzkodás is. Biztos csak egy incifinci hiányzik.
Amíg tartott az RKC II, én, bevallom, a tengerparton dagonyáztam, és közben gondoltam Rád és az egész bagázsra is természetesen, és nem tudtam eldönteni, hgy irigyellek vagy sajnállak benneteket. Mostmár tudom, hogy inkább irigyellek :)