2010. augusztus 25., szerda

Az RKC-s beszámolóig....

Miután az RKCc-s képek még váratnak magukra,addig gondoltam beszámolnék a nyaralásomról...
A múlt hét nagyobb részét Debrecenben töltöttem...amit mindenképp leszögezhetek az az,hogy elképesztő az ottani vendégszeretet,egy szavam sem lehetett ,tényleg semmire,elképesztően jól éreztem magam...!!
A másik megemlítendő az az,hogy meglátgattam az ottani "kollégákat" Team Leader Gabit és Bánszegi Zolit és kicsit bepillanthatta az ottani tevékenységükbe...amit mindenképp elmodhatok ,hogy nagyon jól szervezetten,jó körülmények közt működnek(Budapestet meghazuttolóa néha...) és kiváló munkát végeznek!
Volt szerencsém vendégszerepelni is mint RKC Zoli csoportjában:az egyik rám rótt feladat a TGU betantása volt ...ami meglepett,hogy csoportot ilyen gyorsan még nem láttam teljes TGU-t tanulni,ilyen szinten(!),mindenképp leesett az állam,szóvalle a kalappal a csoport előtt!És köszönet a vendégszereplés lehetőségéért!!


U.i:a gépem még mindig nem százas ,szóval elnézését,minden ketyvaszért...

2010. augusztus 16., hétfő

RKCII

Nehéz belekezdeni....
Nagyszerű hétvége volt,rengeteg új barátot szereztem ésmegtanultamhogyaz ember sosincs egyedül,ha kell mindig van valaki,aki segít!!!!Itt mondanék köszönetet:Frank Janinak,"Szíhengnek",TeamLeader Gabinak,Radnai Tamásnak,Bajzáth Attilának és az asztataltársaságnak ,a fiúknak,akik furikáztak és mindenkinek,aki buzdított éaselviselt:),mert csapatszellemben mondhatom nem volt hiány és persze Andreának,meg Pavelnek és Péternek ,hogy ide hozták a képzést megtettek minden tőlük telhetőt az okulásunkért,ja és persze anyámnak!!!!

Nos,hogy hogy végeztem:3 hónapom van a húzódzkodást bemutatni és akkor meg van.. mindenestre én ezzel az eredménnyel ,így is nagyon elégedett vagyok,januárban 14kg túlsúllyal borzalmas kondival vágtam bele a felkészülésembe,melyet állandó betegeskedés kísért...
Az Rkc-ra 8,5kg mínusszal mentem el,ami önmagában nagysiker volt számomra és ezen felül ,ami a legfontosabb ,most először készültem és nyotam le a 3 napot szívgyógyszer nélkül!!!
És ami szinténnagyonfontos,hogymostkészütemlényegébenelőször egyedül!
Amit mindenképp elmodhatok,hogy sokkal erősebb letttem lelkileg és remélhetőleg testileg is!!:P

Folyt.köv.

Akkor küldeném minden rkc 2 résztvevőnek!!

Beszámoló hamaroasan képekkel illusztrálva....

2010. augusztus 3., kedd

Friss

egy ideig ne számítsatok blogbejegyzésre túl sűrűn,mert tegnapi nappal a gépem megadta magát,már péntek óta gondok voltak vírusügyileg,úgyhogy most szervízelés alatt állok...
Annyit a mostani helyzetről,hogy tegnap 3 helyen beszakadt a bőröm a snatch teszttől,nem számoltam a hőséggel...
Egyenlőre ennyi...